Світлана Матвієнко у Конкурсній комісії з відбору членів Наглядової ради системи Безоплатної правової допомоги

10-13 березня Голова Ради Лабораторії законодавчих ініціатив Світлана Матвієнко брала участь у Конкурсній комісії, яка проводила співбесіди з кандидатами до Наглядової ради системи Безоплатної правової допомоги (Координаційний центр з надання правової допомогиМіністерство юстиції України). І от вже на сьогодні маємо результат – Наглядову раду обрано! До її складу увійшли 9 членів та членкинь.

За результатами конкурсу щодо обрання членів Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги наказом Міністерства юстиції України від 17 березня 2020 року № 662/7 затверджено склад Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги. До Наглядової ради увійшли:

1. Бугаєць Тамара Іванівна
2. Вишневський Андрій Володимирович
3. Каденко Оксана Олегівна
4. Кіт Христина Ігорівна
5. Красник Вадим Володимирович
6. Мартиновський Роман Юрійович
7. Місяць Андрій Петрович
8. Троценко Сергій Миколайович
9. Філіпенко Дмитро Олександрович

Бажаємо плідної роботи усім членам Наглядової ради!

Існування системи Безоплатної правової допомоги – надважливий крок для нашої держави. Українська система вже по праву визнана однією з кращих у світових практиках. Удосконалення моделі управління тільки посилить інституцію БПД.

Рухаємося вперед і вдосконалюємося далі, щоб рівний доступ до правосуддя та справедливість стали синонімами держави Україна.