Анонс: Презентація дослідження щодо функціонування ґендерного механізму

Лабораторія законодавчих ініціатив запрошує на презентацію результатів функціонального аналізу обсягу та розподілу повноважень на загальнодержавному, регіональному та місцевому інституціональних рівнях для реалізації ґендерної політики. Презентація відбудеться 23 вересня о 10:00 в Українському кризовому медіа-центрі (вул. Хрещатик, 2).

Дослідження відбулось на запит Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України у рамках проекту ООН Жінки «Посилення підзвітності щодо забезпечення ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок у сфері національних реформ, миру та безпеки», що спрямований на підтримку спільних зусиль уряду, парламенту, жіночих груп та громадських організацій у виконанні державних зобов’язань щодо ґендерної рівності та прав жінок в рамках процесів реформування та забезпечення миру і безпеки.

У своєму дослідженні Лабораторія законодавчих ініціатив провела аналіз кращих світових практик побудови ґендерних механізмів на державному рівні з метою порівняння цих моделей з українським досвідом та інституціональних механізмів забезпечення ґендерної рівності в Україні, а також запропонувала низку рекомендацій щодо покращення організації механізму в Україні.

Для участі у презентації просимо зареєструватись до 18:00 20 вересня (п’ятниця).

З будь-яких питань звертайтесь на пошту: u.poltavets@laboratory.kiev.ua.