Анонс: Тренінг із фасілітації для учасників Town Hall Meetings

Logo_USAID_EEF_ALI_LI     Прес-анонс

6 березня 2017 року о 10.00 відбудуться навчання для фасилітаторів та ноуттейкерів Town Hall Meetings. Місце проведення: конференц-зала IDF Reforms Lab, вул. Верхній Вал, 10, другий поверх. Час проведення: понеділок, 6 березня 2017 року о 10.00 (реєстрація о 9.30)

Лабораторія законодавчих ініціатив спільно з Лігою інтернів запрошує взяти участь у тренінгу для фасилітаторів та ноуттейкерів міських зібраннях у форматі Town Hall Meetings.

Тренінг має на меті покращити базові навички фасилітування дискусії під час проведення міських зібрань.

Тренінг складатиметься з практичної та теоретичної частин, які включатимуть презентацію формату Town Hall Meetings, інсценування міських зібрань у представленому форматі, а також консультацію професійних тренерів-фасилітаторів.

Проведення тренінгу для фасилітаторів і ноуттейкерів міських зібрань у форматі Town Hall Meetings є частиною проекту, що його реалізує Лабораторія законодавчих ініціатив в рамках Програми USAID “РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво”, що виконується Фондом Східна Європа.

Просимо підтвердити свою участь, заповнивши форму до 12.00 4-го березня (субота): https://goo.gl/IrnmnP

 За додатковою інформацією звертайтеся до  Вікторії Баклаженко тел.: 0630546520

Програма USAID “РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво”, що впроваджується Фондом Східна Європа та партнерами, має на меті сприяти становленню відповідального, підзвітного і демократичного представницького органу – Парламенту України.

Залишити відповідь