Починається прийом робіт для участі у VI міжнародній науковій конференції “Парламентські читання”

new_rada_lzi

logo_parlchyt

 

Конференція є частиною проекту, що реалізує ГО «Лабораторія законодавчих ініціатив» за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичність». Програма «РАДА», що виконується Фондом Східна Європа, сприяє становленню підзвітного, відповідального і демократичного представницького органу.

Криза українського парламентаризму є однією з найактуальніших нині проблем, яка визначає ряд завдань, які є нагальними до вирішення, щоб її подолати. Зокрема:

  • забезпечення ефективного виконання конституційних функцій Верховної Ради України;
  • підвищення якості українського парламентаризму;
  • підвищення прозорості, передбачуваності, ефективності та відкритості процесу роботи Верховної Ради України.

Цьогорічна конференція покликана сформувати якісно вищий рівень експертного та академічного дискурсу в Україні та залучити молодих науковців і представників академічних кіл до проведення досліджень щодо проблемних аспектів функціонування Верховної Ради України та їх вирішення, висвітлених у рекомендаціях, наданих Місією екс-голови Європарламенту Пета Кокса у «Доповіді та дорожній карті щодо внутрішньої реформи та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України».
Організатори запрошують до участі вітчизняних науковців (зокрема, викладачів, аспірантів та студентів старших курсів), а також представників інших країн. Для участі у конференції потрібно зареєструватися за посиланням, заповнивши аплікаційну форму, до 15 жовтня 2016 року (включно). Після реєстрації на вказану електронну адресу протягом 3-х днів надійде детальна інформація щодо участі.

Додаткова інформація:
Із запитаннями звертайтесь за адресою: parliam.readings@laboratory.kiev.ua або тел. +38(044)531-37-68 (контактна особа: Валерія Якушко, Асистент проектів Лабораторії законодавчих ініціатив ).

Залишити відповідь