Збірка робіт Четвертої щорічної міжнародної конференції «Парламентські читання» (2014)

Четверта щорічна міжнародна наукова конференція «Парламентські читання», що відбулася 21-го листопада 2014 року, стала логічним і змістовним продовженням реалізації далекосяжної ідеї з формування наукового форуму європейського ґатунку.

parlread2014

Цей проект започаткований у 2010 році до двадцятиріччя українського парламенту та ініційований Лабораторією законодавчих ініціатив і Студентським науковим товариством правників  «Scholaris», Факультетом правничих наук, а також Факультетом соціальних наук та соціальних технологій Національного університету «Києво-Могилянська академія». Крім того, з 2011 року партнером Конференції виступає Кафедра парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України.

new_rada_lzi

Цьогорічна Конференція стала частиною проекту, що реалізує ГО «Лабораторія законодавчих ініціатив» за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичність». Програма «РАДА», що виконується Фондом Східна Європа, сприяє становленню підзвітного, відповідального і демократичного представницького органу.

Тематика статей охоплює різні аспекти парламентаризму – від депутатської етики та парламентської поведінки до співпраці законодавчого органу з громадськістю.

ВИБРАНІ РОБОТИ УЧАСНИКІВ ЧЕТВЕРТОЇ ЩОРІЧНОЇ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ “ПАРЛАМЕНТСЬКІ ЧИТАННЯ”.

Залишити відповідь