КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ «ПЕРСПЕКТИВИ МОДЕРНІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ СУБ`ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В УКРАЇНІ».

18 червня 2013 р. в Національному інституті стратегічних досліджень (НІСД) відбувся круглий стіл на тему «Перспективи модернізації державної підтримки суб`єктів господарювання в Україні».В ході кргулого столу були розглянуті передумови та цілі реформування державної підтримки суб`єктів господарювання в Україні, пріоритети модернізації державної підтримки в контексті європейської інтеграції та міжнародних зобов`язань України, а також досвід впровадження стандартів ЄС в європейських країнах та рекомендації для України.Аналітичну доповідь, представлену на круглому столі було підготовлено в рамках співробітництва НІСД з Лабораторією законодавчих ініціатив. В основу доповіді покладено розробки проекту «Громадське лобіювання стандартів державної допомоги ЄС», що фінансується Міжнародним фондом «Відродження».

В контексті модернізації системи державної підтримки економічної діяльності в Україні правила державної допомоги ЄС можуть і повинні розглядатися не тільки як предмет виконання зобов`язань в рамках діючої договірно-правової бази відносин з ЄС та майбутньої Угоди про асоціацію, але також як сучасний економіко-правовий інструмент регулювання, вивчення і впровадження якого є доцільним виходячи з внутрішньої необхідності.

Прес-реліз

Доповідь НІСД
Додаткова інформація за телефоном: (044) 531 37 68 або електронною поштою: denys.chernikov@gmail.com (контактна особа: Денис Черніков, керівник програм Лабораторії законодавчих ініціатив).

 версiя для друку Наверх  наверх
 надiслати лiнк  У попереднiй роздiл

Залишити відповідь