Announcement: Conference “The Rise of “Left” and “Right” Forces: the Collapse of Democracy?”

logo-counsil-of-eu-ali-uspsЗапрошуємо взяти участь у конференції «Піднесення «лівих» і «правих» сил: згортання демократії?»

Лабораторія законодавчих ініціатив запрошує взяти участь у конференції «Піднесення «лівих» і «правих» сил: згортання демократії?», на якій обговорюватимуться результати нещодавніх виборів у країнах Західної Європи та Східного партнерства.

Конференція проходитиме 20 грудня 2016 року у готелі «Опера» (зала «Симфонія») за адресою вул. Богдана Хмельницького, 53.

Початок реєстрації о 10:30.

Конференцію організовано за підтримки Відділу допомоги у проведенні виборів і перепису населення Генерального директорату II – Демократія Ради Європи.

У заході братимуть участь директори та випускники Шкіл політичних студій з Вірменії, Азербайджану, Білорусії, Болгарії, Грузії, Молдови та України, народні депутати України, представники громадянського суспільства з України та з-за кордону, міжнародних та українських організацій, які займаються тематикою виборів та інші.

Захід спрямовано на обмін досвідом та обговорення результатів виборів та тенденцій останніх років у країнах Західної Європи та Східного партнерства, на підвищення якості демократизації через підтримку діалогу між країнами Східного партнерства та обговорення процесів, що сприяють занепаду демократії.

Для підтвердження своєї участі, будь ласка, заповніть онлайн форму  до 19 грудня (включно).

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, будь ласка, звертайтеся до програмного асистента Валерії Якушко на адресу valeria@usps.org.ua або за тел. +38 044 531 37 68 (офіс), +38 093 008 74 27 (моб.).

Програма Конференції «Піднесення «лівих» і «правих» сил: згортання демократії?»

Зростання ваги популістів та радикальних партій У ЄС

Leave a Reply