Нові лідери – 2: ідеї змін

12 квітня стартував другий сезон проекту “Нові лідери”, до якого долучені Лабораторія законодавчих ініціатив та Українська школа політичних студій.

Цього року голосування відбувається за 50 лідерів, які презентують свої ідеї policy, які містять конкретний план дій в певній сфері. 25 лідерів буде обрано інтернет-голосуванням, інших 25 обере професійне журі у складі Відбіркового Комітету. До складу Відбіркового Комітету входить Голова Ради Лабораторії законодавчих ініціатив та кураторка Української школи політичних студій Світлана Матвієнко.

У телевізійний етап буде обрано 8 лідерів, які наберуть найбільшу кількість балів. Проект триватиме 4 місяці.

Лабораторія законодавчих ініціатив та Українська школа політичних студій вже 14 років поспіль розбудовують мережу, яка об’єднує успішних і цілеспрямованих представників різних сфер (держслужбовців, юристів, бізнесменів, науковців, політиків, журналістів, громадських діячів), які є лідерами у своїх галузях та визначають майбутнє України.

В рамках своєї місії Лабораторія та Школа беруть участь у проекті “Нові лідери”.  Цей проект покликаний знайти ініціативних, енергійних і амбітних лідерів, які знають, як змінити Україну та готові вже сьогодні взятися за реалізацію цих змін. На сторожі незаангажованості проекту, прозорості правил та їх дотримання усіма учасниками стоїть Громадська Наглядова Рада, утворена провідними громадськими організаціями України. Громадська Наглядова Рада є незалежним та неупередженим наглядовим органом і сформувала Відбірковий комітет проекту.

Минулого сезону проект “Нові лідери” подивився кожен 4-й молодий українець, а загальна аудиторія проекту склала 26,3 млн. глядачів.