Town Hall Meeting у Волновасі в ефірі телеканалу «ДоТеБе»

Town Hall Meeting (міські зібрання) – кваліфіковане та результативне обговорення будь-яких конкретних питань, що становлять громадський інтерес; є інструментом забезпечення участі громадян в урядуванні. Міські зібрання покликані акцентувати роль громадського голосу в процесі прийняття політичних рішень, створивши можливості особам, відповідальним за прийняття політичних рішень отримувати зворотній зв’язок від громадськості щодо ключових суспільних питань.

Телеканал «ДоТеБе» про організовані Лабораторією законодавчих ініціатив міські зібрання у форматі Town Hall Meeting у Волновасі за участі представників молодіжних центрів Донецької області, молоді Донеччини, народного депутата України Дмитра Лубінця, заступника міністра молоді та спорту Олександра Яреми.

Захід організовано Лабораторією законодавчих ініціатив спільно з Лігою інтернів і Міністерством молоді та спорту України за ініціативою народного депутата України Дмитра Лубінця в рамках проекту Модельний округ за підтримки Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.