Анонс: Міські зібрання у форматі Town Hall Meetings на тему «Стратегії розвитку молодіжних центрів Волинської області»

Logo_main

30 червня 2017 року о 12:00 в Актовій залі Волинської богословської академії за адресою м. Луцьк, Градний узвіз, 5, відбудуться міські зібрання (town hall meetings) на тему «Стратегії розвитку молодіжних центрів Волинської області».

Захід організовує Лабораторія законодавчих ініціатив спільно з Лігою інтернів і Міністерством молоді та спорту України за ініціативою народного депутата України Ігоря Гузя в рамках проекту Модельний округ за підтримки Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

Запрошуємо жителів Волинської області та міста Луцька долучитися до міських зібрань та особисто взяти участь у виробленні концепції розвитку молодіжної політики у регіоні. На обговорення виносяться питання створення та розвитку молодіжних центрів, комунікації між молодіжними центрами України, а також організації роботи з молоддю з інвалідністю.

До участі запрошені представники молодіжних центрів, активна молодь, представники громадських організацій, ЗМІ та небайдужі громадяни.

Тривалість заходу: 2-3 години.

Реєстрація на захід  

Контактна особа: Вікторія Баклаженко, тел.: +380630546520.

Залишити відповідь