Анонс: Міські зібрання у форматі Town Hall Meetings на тему «Стратегії розвитку молодіжної політики Закарпаття»

Logo_main

15 червня 2017 року о 15.00 в Закарпатській обласній державній адміністрації (м. Ужгород, Площа Народна, 4) відбудуться міські зібрання (town hall meetings) на тему «Стратегії розвитку молодіжної політики Закарпаття».

Захід організовує Лабораторія законодавчих ініціатив спільно з Лігою інтернів і Міністерством молоді та спорту України за ініціативою народного депутата України Івана Крулька в рамках проекту Модельний округ за підтримки Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

Запрошуємо жителів міста Ужгорода долучитися до міських зібрань та особисто взяти участь у виробленні концепції розвитку молодіжної політики у регіоні. На обговорення виносяться питання віку молоді як важливого компонента Закону про молодь, створення та розвитку молодіжних центрів, а також організації роботи з молоддю з інвалідністю.

До участі запрошені представники молодіжних центрів, активна молодь, представники громадських організацій, ЗМІ та небайдужі громадяни.

Тривалість заходу: 2-3 години.

Реєстрація на захід.

Контактна особа: Вікторія Баклаженко, тел.: +380630546520.

Залишити відповідь