Анонс: Сьома міжнародна наукова конференція «Парламентські читання»

Лого_пралам.чит

26-27 травня 2017 року за адресою вул. Грушевського, 22 (Будинок урочистих офіційних прийомів) відбудеться Сьома міжнародна наукова конференція «Парламентські читання», яку проводить Лабораторія законодавчих ініціатив у партнерстві з Факультетом правничих наук, Факультетом соціальних наук та соціальних технологій, Студентським науковим товариством правників «Scholaris» Національного університету «Києво-Могилянська академія», а також Кафедрою парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України.

Цьогорічна конференція покликана сформувати якісно вищий рівень експертного та академічного дискурсу в Україні та залучити молодих науковців і представників академічних кіл до проведення досліджень щодо еволюції становлення та тенденцій розвитку парламентаризму в Україні, якісних та кількісних методів дослідження внутрішньо парламентських процесів, методології дослідження поведінки парламентарів.

Тематика конференції:
– еволюція становлення та тенденції розвитку парламентаризму в Україні;
– якісні та кількісні методи дослідження внутрішньопарламентських процесів;
– методологія дослідження поведінки парламентарів;
– коаліційний уряд;
– співпраця уряду і парламенту.

Конференція триватиме 2 дні:
26 травня (п’ятниця) початок о 08:45 – Дискусійні панелі за участі вітчизняних і зарубіжних науковців та експертів, вищих посадових осіб України.
27 травня (субота) початок о 10:00 – Доповіді учасників.

Із запитаннями звертайтесь за адресою: parliam.readings@laboratory.kiev.ua або тел. +38(044)531-37-68 (контактна особа: Черпак Ірина, адміністративний менеджер Лабораторії законодавчих ініціатив ).

Конференція є частиною проекту, що реалізує Лабораторія законодавчих ініціатив за підтримки Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

Залишити відповідь