ПРЕС-АНОНС: Круглий стіл щодо проблем функціонування майнових реєстрів

logo-rada

ПРЕС-АНОНС

Круглий стіл щодо проблем функціонування майнових реєстрів

В понеділок, 21 листопада, о 14:00 в приміщенні Комітетів ВРУ відбудеться засідання «круглого столу» на тему: «Ефективність функціонування майнових реєстрів в Україні».

На засіданні Громадський люстраційний комітет, за підтримки Лабораторії законодавчих ініціатив презентує Shadow report «Аналіз виконання закону щодо відкриття майнових реєстрів».

Місце проведення: вул. Садова, 3а, каб. 330

В даному звіті зібрана інформація щодо ключових проблем та особливостей функціонування Єдиного державного реєстру МВС, Публічної кадастрової карти України та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

В заході візьмуть участь представники громадських антикорупційних організацій, журналісти-розслідувачі, народні депутати, члени Комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції, представники Міністерства юстиції, Державної служби з питань з питань геодезії, картографії та кадастру та Міністерства внутрішніх справ.

За підсумками засідання «круглого столу» будуть напрацьовані рекомендації щодо вдосконалення роботи майнових реєстрів та направлені в КМУ.

Для отримання акредитації – звертайтесь за телефоном: (044) 255 35 03, Комітет з питань запобігання і протидії корупції, приймальня народного депутата Єгора Соболєва.

Презентація shadow reports для Комітетів ВРУ є частиною проекту, що реалізує Лабораторія законодавчих ініціатив в рамках Програми USAID Програма РАДА «підзвітність, відповідальність, демократичне представництво», що виконується Фондом Східна Європа.


Залишити відповідь