Українська школа політичних студій

banner_usps-300x150

Місією Школи є формування, навчання, інтелектуальна та інформаційна підтримка, а також ціннісне орієнтування української мережі лідерів. Школа об’єднує успішних молодих людей – представників політичної сфери та державної служби, бізнесу, медіа-спільноти, юриспруденції, громадської діяльності та академічних кіл з усієї України.

Основною метою УШПС є залучення молодих успішних агентів змін, які орієнтовані на особистісний розвиток та поділяють загальноєвропейські цінності, до розбудови громадянського суспільства, побудованого на принципах демократії, гідності та верховенства права.

sl-9_960_280
Уже 15 років УШПС формує інтелектуальне середовище для спілкування, обміну ідеями та налагодження контактів. Спільнота з більш ніж 500 випускників є комунікативним майданчиком, який дає поштовх для впровадження спільних проектів та трансформацій, необхідних нашій країні. УШПС виховує агентів змін, котрі кожного дня у своїй діяльності доводять ефективність громадянського суспільства, побудованого на принципах демократії, гідності та верховенства права.

УШПС є спільною програмою Лабораторії законодавчих ініціатив та Ради Європи, започаткованою у 2005 році.

Сайт: www.usps.org.ua

Facebook www.facebook.com/USPStudies
.

Залишити відповідь